Kategorier
Sparing

Bitcoin

Bitcoin

Har du noen gang hørt om Bitcoin og hvordan Bitcoin kan hjelpe deg med å få en smidigere hverdag? Det har du nok ikke. De fleste har hørt om Bitcoin og vet at dette er en kryptert valuta som de fleste har hørt om. Når det kommer til bruken i hverdagen blir det litt verre fordi alle vet at Bitcoin er en valuta som de fleste kjøper fordi de ønsker å investere i den. De vil kjøpe Bitcoin som om det skulle være en aksje og venter på at den enten skal gå opp eller så skal den ned. Alle vil jo at sin investering skal gå opp.

PCI

PCI er forkortelsen for alle som jobber rundt bankene. Det finnes en skog av kort selskaper, betalingsselskaper og andre selskaper som jobber med å gjøre ting smidige. Alt som har med dette feltet trenger man ikke lengre fordi Bitcoin er løsningen for oss som helst vil slippe å jobbe med flere enn vi må. Du kan derfor droppe alt som heter ekstra, visa, mastercard, osv. Disse selskapene er parasitter som suger seg fast i deg som allerede er uten å gjøre noe mer enn å opprettholde situasjonen.

Sikkerhet

Bitcoin er sikkert. Det er ingen som kan bruke din Bitcoin lommebok eller på andre måter få utbetalt Bitcoin fra din lommebok om du selv ikke er med og sier at det er greit. Du må gjøre de få tastetrykkene som trengs for å få dette til å treffe. Treffer du feil så blir det fort veldig farlig. Det er kun farlig hvis du gjør noe. Så sitt stille og ta kontrollen selv. Bitcoin har noen ganger opplevd at det skjer innbrudd i folks lommebok eller at folk bryter seg inn i børsen som det handles på. Det er annerledes.

Gjennomsiktig

Når du bruker Bitcoin eller jobber innenfor dette miljøet så vil du se at det finnes veldig mange gode og fine mennesker. Det er også mange som hjelper til for å få ting til å gå smertefritt. Det beste som finnes er nok at alt er så gjennomsiktig. Det gjør at du kan se hva andre gjør og de kan se hva du gjør. Det er ingen som kan skjule sine transaksjoner eller andre ting som de gjør. Hva som kan skjules i dagens pengesystem er altfor mye som igjen gjør at det skader oss som brukere.

Ingen forfalskninger

Er du redd for at du ikke skal få gjort ting på en slik måte som du helst vil få gjort tingene da kan det være greit å slippe å bekymre seg for en ting til. Det som ofte kan være et problem er forfalskninger. Har du noe som er falsk vet du at det bare er søppel. Bitcoin kan du ikke forfalske fordi det kun kan overføres i sin ekte form. Det er veldig betryggende for oss som brukere, selgere og kjøpere.